Ny Nissan Qashqai er klar til prøvetur

Den nye Qashqai bygges på en helt ny platform, der gør det muligt at fastholde det kompakte ydre med kun marginal forøgelse af de ydre dimensioner, men samtidig øger kabine og bagagerumspladsen.

De gode køreegenskaber i byen og på landvejen fastholdes, men der er mere bredde i kabinen, bedre ind- og udstigning bag samt markant større og dybere bagagerum (+74 liter). Og med brug af mere letvægtsmateriale sikres samtidig en bedre brændstofsøkonomi. Herudover skal nævnes, at anhængervægten bliver op til 1.800 kg

Ny motorer

Den nye Nissan Qashqai kommer med to nye elektrificerede drivliner. En 1.3 liters mild hybrid motor med enten 140 hk, to-hjulstræk og manuelt gear eller 158 hk med to- eller fire-hjulstræk og Xtronic aut. gear. I starten af næste år kommer en helt ny, unik Nissan e-POWER serie-hybrid motor med 190hk, som vi vender tilbage til senere.

Nissan Leaf nu fra kun 189.990 kr.

Det har aldrig være billigere at kunne transportere familien i en elbil. Nissan LEAF elbil kan nu fås fra kr. 189.900.

Nissan LEAF er verdens første masseproducerede elbil. Og der kører nu mere end en halv million eksemplarer rundt i verden. Så der er ingen tvivl om, at LEAF holder, hvad den lover. Den har også den højeste kundetilfredshed på over 90% i gennemsnit. Tilbagemeldingerne fra kunderne lyder på overraskende meget plads – til hele familien, masser af lækkert udstyr, højt sikkerheds- og komfort niveau, og alt i alt rigtig god værdi for pengene. Og nu er den så blevet endnu billigere.....

Med en startpris på kr. 189.900 er Nissan LEAF nu Danmarks billigste familie el-bil.
Denne pris er for en LEAF med 40 kWh batteri og en rækkevidde op til 285 km* Og prisen på LEAF e+ med 62 kWh batteri og en rækkevidde på op til 385 km* starter nu ved kr. 249.900. Og her er start udstyrs-versionen en Acenta.

 

 

Nissan-værksted-uai-1032x581

Book tid på værksted

Book værkstedstid on-line her på siden, eller kontakt vores værksted mandag til fredag mellem kl. 8-15 for at bestille tid:
Tlf. 98 43 30 33

Er din Nissan over 3 år tilbyder vi Baisservice fra kun 1495 kr.

Bestil tid på autoriseret Nissan værksted 
eller bliv kontaktet af en Nissan salgskonsulent

Nissan Basisservice, når din Nissan over 3 år

Nu, hvor din Nissan har fået nogle år på bagen, er det vigtigt at få den serviceret regelmæssigt. For biler, der er over 3 år, har Nissan udviklet Basisservice. Det omfatter blandt andet tjek af de vigtige dele samt udskiftning af motorolien og oliefiltret. Og du får selvfølgelig også et stempel i servicehæftet!

Nissan Basisservice fra kun 1.495 kr.

NISSAN BASISSERVICE OMFATTER:

  • Udskiftning af motorolie og oliefilter
  • Opdatering af bilens software*
  • Smørring af låse og hængsler
  • Kontrol af styretøj
  • Kontrol af batteri
  • Kontrol af lygter og advarselslamper
  • Kontrol af drivremme
  • Kontrol af kølesystem
  • Visuel kontrol af bremser
  • Nissan Assistance (gratis vejhjælp i 12 mdr.)
Nissan-værksted-uai-1032x581

Basisservice - Fra kun 1495 kr.

customer-promise-landing-page-1.jpg.ximg_.l_4_m.smart_

VI LOVER, at du som medlem af You+Nissan kan køre videre, mens din bil er til service eller reparation. Book på forhånd, så sørger vi for en gratis lånebil eller anden transportløsning.

customer-promise-landing-page-2.jpg.ximg_.l_4_m.smart_

VI LOVER, at vi giver din Nissan en udsøgt behandling. Det kan vi takket være vores toptrænede teknikere som arbejder med Nissan’s specialværktøj, efter de nyeste metoder. Vi ved, hvad din Nissan behøver – og vi garanterer, at du får mest for pengene hos os. Vi matcher altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan reservedele og arbejdstimer – inden for 25 km fra dit lokale værksted.

customer-promise-landing-page-3.jpg.ximg_.l_4_m.smart_ (1)

VI LOVER, at holde dig kørende 24/7.

Sker der noget uventet, garanterer vi 24-timers vejhjælp – uanset alderen på din Nissan.

customer-promise-landing-page-4.jpg.ximg_.l_4_m.smart_ (1)

VI LOVER, at give din bil et gratis sundhedstjek, når den er til periodisk serviceeftersyn, basisservice eller reparation. Du får også et tilbud på forhånd, så du ved, hvad der skal laves, og hvor meget det vil koste.